Afbeelding

Chantal uit de Beverwaard opent bloemenwinkel in haar eigen wijk

Algemeen 239 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Er is een nieuwe bloemen- en plantenwinkel in Winkelcentrum Beverwaard, en weer een onderneemster uit onze eigen wijk, super nieuws!

Wij wisten het natuurlijk al een tijdje en achter de schermen is de projectgroep #NLMP 24/7 bezig met het verbeteren van het winkelcentrum op allerlei vlakken, maar nu kunnen we het goede nieuws met heel Beverwaard delen. Beverwaardster Chantal opent na de verbouwing (rechts) naast Endless Creations haar bloemen en planten winkel “De Boeketspecialiste”, GOED HOOR!

Chantal is opgegroeid in Beverwaard, in 2003 is ze gestart als onderneemster met een bloemenwagen op het Kreekhuizenplein. Ze kan na 15 jaar op en neer naar de bloemenveiling wel spreken van een goede dosis ervaring in de bloemen en planten handel. “Ik merkte in 2003 dat het werken met m’n groene vingers een soort oerdrift is, het maken van Boeketten en het bezig zijn met bloemen en planten maakt mij echt een gelukkig mens en dat andere gelukkig worden van een bloemetje is toch prachtig!

“Ik ga hier een bloemen winkel beginnen die iedereen nieuwsgierig zal maken, kwaliteit staat bovenaan! We gaan alle soorten boeketten verkopen met verschillende prijsklasse, maar ook losse bloemen en planten en planten arrangementen voor binnen en buiten. Als kers op de taart kan je ook binnenlopen voor trendy decoratie artikelen. Al een paar jaar geef ik 12 maanden lang workshops aan groepen in de avond uren, dat loopt heel goed en zal ik binnenkort vanuit het Winkelcentrum in Beverwaard in de nieuwe winkel gaan doen.

Ik had mijn winkel op andere locaties kunnen starten, maar heb gekozen voor mijn Beverwaard. Ik ben hier zelf opgegroeid en ben inmiddels weer woonachtig in deze buurt. Er wordt echt hard gewerkt door betrokken ondernemers en Beverwaarders om het winkelcentrum steeds stapje voor stapje te verbeteren en leuker, speelser, gezelliger en veiliger te maken. De eerste kennismaking met Ronald en Wesley van #NLMP liep lekker soepel en enthousiast, de eerste rondleiding in mijn nieuwe winkel werd gegeven door mijn nieuwe buurvrouw Kim en was direct goed! De samenwerking met OCP, de eigenaar van het centrum verliep gelijk goed en nu heb ik een contract voor 5 jaar met een goed onderbouwt en stevig bedrijfsplan.”

Ik heb er echt heel veel zin in, ik zie iedereen graag binnenkort. Het plan is om in september open te gaan!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant