Optreden Zevenkamp
Optreden Zevenkamp Foto: G.Ortgiess

Rotterdams Popkoor 4-YOU wil het publiek ráken

Algemeen 254 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Rotterdams Popkoor 4-YOU is een vijfstemmig gemengd koor, met een repertoire dat begint bij de jaren 60 tot songs uit de hedendaagse popmuziek. Bij een optreden gaat het niet alleen om zingen, wij willen het publiek bereiken, enthousiasmeren, mee laten zingen en dansen en vooral ‘raken’. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden

Om nieuwe leden te werven staan wij zaterdag 8 september op de Verenigingsmarkt in het winkelcentrum Binnenhof te Rotterdam Ommoord. Wij staan daar van 10.00 en 16.00 uur. Dus als je geïnteresseerd bent , kom dan gerust even langs onze kraam voor meer informatie’

Open repetitie avond

Kom ook eens kijken op onze repetitie avond. Woensdag 12 september is de mogelijkheid voor belangstellenden om vrijblijvend te komen kijken en sfeer te proeven.

Op de andere woensdagen, graag even vooraf een belletje naar onderstaand telefoonnummer

Rotterdams Popkoor 4-YOU repeteert iedere woensdag- avond van 20:00 tot 22:30 uur in de LCC Romeynshof Stresemannplaats 8 te Rotterdam (Ommoord).

Voor meer informatie:

Marjan Divendal

Mob. 06 39360245

of tel. 010 4557811

namens

Rotterdams Popkoor 4-YOU

www.popkoor4you.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant