Afbeelding

Kunstenaars bouwen ‘Toren van Abel’ in Charlois

Algemeen 72 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Begin november zullen beeldend kunstenaars Abel en Jos Remmels in ‘t O-tje de Toren van Abel bouwen. In gesprek met Abel en Jos wordt al snel duidelijk dat zij van hun hart geen moordkuil maken. Zij voelen beide liefde voor Dennis. Echter betreft het een ander persoon. In de toren willen zij hun dennisspraakverwarring tot uiting brengen. Beide kunstenaars zijn momenteel naarstig op zoek naar personen met desbetreffende naam.

Abel: ‘ Roept de naam ‘Dennis’ bij u een gevoel van liefde op of reageert uw wederhelft op deze term? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.’ Hierop vervolgt Jos Remmels: ‘Wij zouden onze spraakverwarring nog een tikkeltje willen aandikken met een grote verzameling aan Dennissen vergezeld met hun partner.’ Momenteel zijn de eerste voorbereidingen al getroffen en zal er begin november een opening zijn van de toren van Abel.

Het O-tje faciliteert hen een plek om deze radicale liefde met het publiek te delen. Het O’tje zit in Rotterdam Charlois aan de Struitenweg 54.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant