Afbeelding

Informatieochtend oprichting ’t Nederpop koor

Algemeen 95 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Op maandag 3 september a.s. is er een gratis informatieavond omtrent de oprichting van dit nagelnieuwe koor in Rotterdam. Er wordt niet met notenschrift gewerkt en er wordt ook niet aan een stemtest gedaan. Het repertoire bevat popsongs van Nederlandse bodem vanaf de jaren 60/70 tot heden. We werken met muziekbanden welke door professionals zijn ingezongen. De 3/4 stemmige arrangementen worden als MP3 bestand verstrekt. Iedereen vanaf 16 tot 65+ is hartelijk welkom.

Op maandag 17 september is er een probeer workshop voorzien waar de mensen die zich op de informatieavond hebben ingeschreven en de benodigde materialen hebben ontvangen, kunnen ervaren hoe het is om in een koor, dat gebruik maakt van een professioneel audio vocaal systeem, te zingen. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen Euro 7,50 p.p.

Mensen die zijn verhinderd om op de informatieavond te komen kunnen zich ook telefonisch of per e-mail alsnog opgeven voor de probeer workshop.

Beide avonden worden gehouden in OBS Eduard van Beinum, Bizetlaan 2, Rotterdam-Hillegersberg. Vanaf 19:30 uur zijn de deuren geopend en om 20:00 uur wordt er gestart. De avonden duren tot ca. 21:30 uur.

Voor nadere informatie: 06 29805387 / 06 51505768 / info@vocaalregionaal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant