Afbeelding
Foto: S.J. van Diest

Zoek je een nieuwe sport? Zondag kun je een kijkje nemen bij de Saints!

Algemeen 62 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Zoek je een nieuwe sport en vind je het leuk om een keer te komen kijken? Op zondag 2 september aanstaande vanaf 10 uur kan dat tijdens de open dag van honkbal- en softbalvereniging Saints. Iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar kan die dag kijken en meedoen met verschillende clinics. Het terrein van de Saints ligt aan de Voorhout 80 in Rotterdam-Hillegersberg. Bij deze gezellige vereniging kan al worden gesport vanaf de leeftijd van 4 jaar. Er zijn verschillende teams actief in de softbal- en honkbalcompetitie. Ook is er een dames softbalteam en heren honkbalteam actief. De jongste kinderen trainen één maal per week op woensdag, de oudere jeugd traint twee maal per week op dinsdag- en donderdagavond. In de winter trainen we door in de sporthal.

Neem voor verdere informatie zoals de sportmogelijkheden, de teams en de trainingstijden een kijkje op de website hsv-saints.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant