Dakpark Rotterdam vanaf het Marconihuis aan het Marconiplein met zicht op de Vierhavenstraat. (Foto: Stijn Brakkee)
Dakpark Rotterdam vanaf het Marconihuis aan het Marconiplein met zicht op de Vierhavenstraat. (Foto: Stijn Brakkee) Foto: © Stijn Brakkee

Wie heeft er leuke ideeën over de toekomst van het Dakpark?

Algemeen 407 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Op zaterdag 1 september om 13.00 uur is de aftrap van de Parkenmaand op het Dakpark (ter hoogte van Hudsonstraat 111). Aansluitend, vanaf 14.00 uur wordt er gepraat en nagedacht aan drie bewonerstafels over de toekomst van het Dakpark. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd!
 
Want dankzij bewoners is het Dakpark er gekomen en daar zijn we heel trots op! Maar het park is nog lang niet af. Iedereen weet: een goed verhaal heeft een kop, een staart en een goed middenstuk. Dat zijn nu precies de dingen die nog beter kunnen bij het Dakpark. Op de ‘kop’ bij het Marconiplein en de ‘staart’ bij het Hudsonplein gaan woningen gebouwd worden. En de invulling van het middendeel van het park (de kas) hadden veel bewoners zich heel anders voorgesteld. 
 
Daarom willen we met zoveel mogelijk bewoners ideeën verzamelen voor deze locaties. Wat zijn de kansen? Voor wie moet er gebouwd worden? Hoe maken we goede verbindingen? En hoe behouden we zoveel mogelijk groen? 
 
Kinderen kunnen tegelijk aan de slag met de Kleurenbende om hun Droompark maken.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant