Het Oude Haven Zomerfestival biedt komende zondag weer live muziek, kleinkunst, lekkere hapjes en een uitgebreid kinderprogramma,
Het Oude Haven Zomerfestival biedt komende zondag weer live muziek, kleinkunst, lekkere hapjes en een uitgebreid kinderprogramma,

De uitgaanstips van Rotterdam festivals voor komende week!

Algemeen 112 keer gelezen

Rotterdam - Rotterdam Festivals zet de uitgaanstips voor komende week op een rijtje!

Donderdag
30 augustus

20.00 uur Leo Blokhuis & Roel van Velzen
De voorstelling ‘Queen, A Night at the Theatre’ is tot stand gekomen door de bewondering van Blokhuis en van Velzen voor deze wereldberoemde band. Er wordt gediscussieerd, geluisterd, er worden feitjes verteld en de VanVelzen band treedt op als nooit tevoren. Smeer je stembanden alvast en zing uit volle borst mee.
Nieuwe Luxor Theater

Vrijdag
31 augustus

10.00 uur Camping Crooswijk
Een heel weekend lang kun je genieten van het campinggevoel in Rotterdam. Met optredens, camping bingo, wedstrijden en strandjes om tot rust te komen heb je het idee dat je toch nog even op vakantie bent.
Schuttersveld

Zaterdag
1 september

11.00 uur Het Maritiem Museum is op dreef
De eerste twee weekenden van september kun je in de haven van het Maritiem Museum allerlei schepen en kranen bewonderen. Vervolgens kun je in de tentoonstelling ‘Offshore Experience’ zelf nieuwe energie op zee zoeken en topstukken bekijken. Voor de kids is er ook een speciaal programma met ‘Professor Plons’.
Maritiem Museum Rotterdam

12.00 uur 1STAGE!
Met het dance event 1STAGE! wordt het Rotterdamse dansseizoen officieel geopend. De dag begint met een urban markt en pop-up optredens, vervolgens zijn er verschillende workshops waaraan je kunt deelnemen en de dag eindigt met een grote dans-showcase.
Nieuwe Luxor Theater

13.00 uur Festival Magia
Niet-westerse wereldmuziek staat centraal bij dit muziekfestival. De line-up is gevuld met internationale namen uit de elektronische- en livemuziekscene die dansbare en toegankelijke muziek laten horen. Of je de artiesten nu kent of niet, het belooft een groot feest te worden!
Wijnpark Het Oude Westen

Zondag
2 september

15.00 uur Oude Haven Zomerfestival
Geniet van live muziek, kleinkunst en lekkere hapjes tijdens dit kleurrijke zomerfestival. Zowel opkomende als gevestigde namen als Sabrina Starke komen optreden. Ook kun je aan de hand van een rondleiding meer te weten komen over de historie van de Oude Haven. Met waterballen en een zweefmolen voor de kids is het feest helemaal compleet.
Oude Haven

15.00 uur Sunday Afternoon Dance
Je kunt weer komen dansen in de Rijnfoyer van het Luxor met een prachtig uitzicht op de Rijnhaven. Op de muziek van de Bill Baker’s Big Band kunnen alle (stijl)dansliefhebbers, jong en oud, de hele middag genieten van muziek, dans en gezelligheid.
Nieuwe Luxor Theater

14.00 uur Salon salsa, bachata en kizomba
Leer de fijne kneepjes van de salsa, bachata en kizomba tijdens deze danssalon naast de Laurenkerk. Doe eerst mee aan de workshop om de dans wat meer onder de knie te krijgen en ga vervolgens zelf aan de slag. Zowel beginners als gevorderden kunnen hun dansschoenen uit de kast halen voor een middagje swingen op livemuziek.
Stadspark Grotekerkplein

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant