Afbeelding

Opgelet: kofferbakverkoop bij Opnieuw & Co Rotterdam!

Algemeen 87 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdag 8 september houdt Opnieuw & Co Rotterdam voor de tweede keer kofferbakverkoop. Je kunt snuffelen langs 48 goedgevulde kofferbakken naar leuke spulletjes.

Er worden gratis kinderactiviteiten verzorgd door de buren, Bungelland speelparadijs Rotterdam. Ook is er een koffiehoek en kan er deelgenomen worden aan een creatieve workshop. Kringloopwarenhuis Opnieuw & Co aan de Koperstraat 31 in Rotterdam (Prins Alexander) is nieuw in Rotterdam en wil zich graag presenteren aan iedereen die iets heeft met hergebruik. 

Directeur Marcel van Goch geeft aan wat de bedoeling is van de kofferbakverkoop: “We willen meer hergebruik realiseren en de levensduur van producten verlengen. Er beland teveel op de afvalberg wat gemakkelijk nog enkele jaren mee kan. We maken er een sfeervol evenement van, lekker struinen langs een grote hoeveelheid gebruikte spulletjes zowel in het kringloopwarenhuis als buiten bij de 48 goedgevulde kofferbakken. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en natuurlijk kun je er ook terecht voor een hapje en een drankje. De toegang is gratis en in de buurt is volop gratis parkeergelegenheid.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant