Het C&A-plein in Alexandrium Shopping Center wordt in september op z'n kop gezet door breakdancers van Noes Fiolet Studio.
Het C&A-plein in Alexandrium Shopping Center wordt in september op z'n kop gezet door breakdancers van Noes Fiolet Studio.

Topdanser Little King zet Alexandrium op z’n kop

Algemeen 84 keer gelezen

Rotterdam - Als je in september in Alexandrium Shopping Center moet of wilt zijn, ga dan vooral op een zaterdag, tussen 11.00 en 13.00 uur. Dan wordt het C&A-plein namelijk op z’n kop gezet door breakdancers van Noes Fiolet Studio, onder begeleiding van topdanser Little King.

Iedereen tussen de zes en twaalf jaar oud wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken of mee te doen met deze openbare lessen. Uiteraard mogen breakdanceliefhebbers van boven de twaalf en onder de zes dit spektakel ook komen aanschouwen. Het evenement van Noes Fiolet Studio – ‘The Floor Is Yours’ – vindt plaats op 1, 8, 15 en 22 september.

Little King is op jonge leeftijd begonnen met dansen – onder andere bij Noes Fiolet Studio’s, waar hij in die tijd een van de kleinste dansers was. Daar heeft hij zijn artiestennaam Little King aan overgehouden, die hij als volwassen man en dansdocent nog steeds internationaal gebruikt. Wil je hem en zijn leerlingen in actie zien? Kom dan op 1, 8, 15 en/of 22 september naar het C&A-plein in het Alexandrium Shopping Center!

(Door Britte Kramer - indebuurt.nl/Rottterdam)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant