De zelfverdedigingslessen Wing Chun zijn weer begonnen in Rotterdam!

Algemeen 64 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

De zomervakantie is voorbij. Het is weer de tijd om actief en fit te zijn! De Nederlandse Wing Chun Federatie is dan de juiste plek.

Wing Chun betekent ‘Loflied voor de Lente’. Het is een gevechtswetenschap oorspronkelijk uit het zuid-oosten van China. In de jaren 70 werd Wing Chun Kung Fu vooral bekend door de films van Bruce Lee. Hij is op zijn 15 jarige leeftijd begonnen met Wing Chun. Hij is de leerling van de Grootmeester Ip Man. Wing Chun in Rotterdam geeft ook les in de lijn van Ip Man.

Wing Chun is een unieke gevechtswetenschap die werd speciaal ontworpen voor het doel van het zo snel mogelijk uitschakelen van een tegenstander. Dit gevechtswetenschap is gespecialiseerd op de korte afstand en met de nadruk op handtechnieken. Het is relatief makkelijk en snel te leren en het is zeer geschikt voor zelfverdediging voor mannen, vrouwen en kinderen.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een gratis proefles!

Locatie Rotterdam-West: Gymzaal de Vliegerstraat 55, 3021 ZN Rotterdam

Lestijd Rotterdam-West:

Volwassenen: Dinsdag 19.30 – 21.30 uur

Kinderen:         Dinsdag 18.30 – 19.30 uur

Locatie Rotterdam-Zuid: Hijkerveld 9, 3085 PA Rotterdam

Lestijd Rotterdam-Zuid:

Volwassenen: Donderdag 19.30 – 21.30 uur

Kinderen:         Donderdag 18.30 – 19.30 uur

Voor het reserveren van een gratis proefles, gaat u naar onze site www.vechtsportschoolrotterdam.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant