Afbeelding

Met nieuwe Rotterdamse app sta je niet meer in de rij bij restaurants

Algemeen 69 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Binnen komen bij een restaurant en meteen je eten geserveerd krijgen. Het is vanaf nu mogelijk met een Rotterdamse app: Menublender. Een app voor op de smartphone die vanaf nu officieel is gelanceerd. Een nog steeds groeiend aantal van circa 40 horecaondernemers in Rotterdam hebben zich inmiddels al aangesloten bij de app: hun maaltijden zijn vooraf te bestellen en betalen, tegen een aantrekkelijke prijs.

‘Met Menublender verspillen restaurantbezoekers nooit meer tijd in een restaurant. Niet meer wachten voor je tafel, de ober of de rekening’, licht mede-oprichter Carlo Tommasino toe. ‘Het idee is ontstaan nadat we erachter kwamen dat we tijdens lunchpauzes toch vaak richting een boterham grepen die al sinds die ochtend in je tas zat. De oorzaak was simpel:we hadden vaak niet genoeg tijd om tijdens onze lunchpauze uit eten te gaan. Met dat idee zijn we aan de slag gegaan, met Menublender als resultaat.’

Het concept van Menublender is interessant voor twee partijen: de consument en het bedrijfsleven. ‘We zien dat Menublender een uitkomst kan zijn voor veel bedrijven die geen eigen bedrijfskantine hebben. Omdat ze te klein zijn, of omdat hun huisvesting dat niet toelaat. Menublender voor bedrijven biedt werkgevers de kans méér dan kantine-eten te bieden, voor een zeer aantrekkelijke prijs. En omdat werknemers altijd de rijen bij restaurants kunnen overslaan, zijn we weer netjes op tijd terug van hun lunchpauze’, vervolgt Tommasino. ‘Daarnaast is Menublender natuurlijk erg fijn als je na je werk uit eten wilt, zonder de hele avond kwijt te zijn. Of als je na het eten nog ergens naartoe wilt en daar op tijd moet zijn, bijvoorbeeld bij de film.’

De selectie van deelnemende restaurants is streng. Alleen de betere restaurants met een goede prijs/kwaliteit verhouding doe mee aan Menublender. Inmiddels doen circa 40 restaurants mee aan Menublender, wat voor een breed aanbod aan verschillende keukens en gerechten zorgt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant