Afbeelding

Club Now&Wow gaat samenwerking aan met nieuwe generatie partykenners

Algemeen 431 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Clubeigenaren Ted Langenbach en Pietra Ligura slaan handen ineen met dj’s en organisatoren Frankie Dros en Karim Soliman.

Partygoeroe Ted Langenbach en Pietra Ligura van SUPERWOW Agency trekken voor Club Now&Wow een nieuwe generatie creatieven aan. Voor de uitvoering en bewaking van de programmering gaat het duo in zee met Frankie Dros en Karim Soliman, dj’s en programmeurs van onder anderen Blijdorp Festival en Rotterdamse Rave. “Om ons gevarieerde publiek zo goed mogelijk te bedienen, trekken we een nieuwe generatie programmeurs, performers, dansers en dj’s aan,” legt Langenbach uit. “Jonge honden als Frankie en Karim weten wat er speelt en hebben de expertise om Club Now&Wow nationaal en internationaal op de kaart te zetten.”

Op 8 september 2018 opent Club Now&Wow in Rotterdam opnieuw haar deuren op de tiende verdieping van de Maassilo. De zaterdagavonden worden een perfecte mix van muziek, performances, kunst, fashion en food. Dezelfde inhoud als een goed en gevarieerd festival, maar dan indoor. Deze totaalbeleving bepaalt de tone of voice van de club, met een line-up van de beste (inter)nationale dj’s als steady factor. De hele maand september staat in het teken van de opening, met op de zaterdagavond een spannend programma en de beste dj’s. Kaarten kunnen vanaf nu online worden gekocht, maar ook aan de deur.

In Club Now&Wow kunnen elke zaterdagavond weer zo’n 1.700 mensen terecht, elf jaar na de sluiting van de gelijknamige club in 2007. “We willen Club Now&Wow teruggeven aan alle (inter)nationale dj’s en party people in de wereld,” zegt Langenbach. “Hoewel de stad erg is veranderd, zijn onze vertrouwde waarden hetzelfde gebleven: een club voor vrije geesten en creatieven, van alle leeftijden, afkomst en kleur. Ook komt er weer een doorbitch. Want voor intolerante mensen is geen ruimte in onze club.”

De bewaking van de programmering en uitvoering van Club Now&Wow wordt mede verzorgd door Frankie Dros en Karim Soliman, dj’s en programmeurs van onder anderen Blijdorp Festival en Rotterdamse Rave. Hun ervaring en ideeën sprak Langenbach aan: “Club Now&Wow wordt een vrijplaats tegen vertrutting en vanzelfsprekendheid. Zoals een mooie glossy krijgt de club iedere maand een andere content die we met een jong team samenstellen. Met mijzelf en Pietra als curatoren en stijlbewakers.”

Frankie: “De laatste jaren verkiezen mensen een festival boven een clubavond. Maar inmiddels zie je door de wildgroei aan festivals geen variatie meer in het muziekaanbod, valt hen op. Wij willen de festivalbeleving terug naar de club brengen, met steeds een nieuwe en verrassende programmering. Dansen, ontmoeten, eten en kijken: dat totaalgevoel vind je straks allemaal in de verschillende zalen van Club Now&Wow.”

Club Now&Wow is dé plek voor freeminders en liefhebbers van dance, fashion en kunst, met uitbundige decors en ruimte voor een flinke dosis humor. Een club waar nieuwe iconen en talenten het podium delen en waar art, fashion, muziek en humor centraal staan. De club wordt opgesplitst in drie zalen met elk een eigen thema. Exclusief, sfeervol, intiem en verrassend. De hoofdzaal (NOW) wordt het podium voor house & techno. In de WOWzaal ‘Kiss my Ass’ wordt alle soorten Urban, R&B en Elektronische Hiphop gedraaid. In de andere WOWzaal ‘Disko L’Amour’ wordt voornamelijk Disco, Queer Pop, Classic House en Garage Viniar gedraaid. Daarnaast wordt ‘Place Pigalle’ dé ontmoetingsplek binnen de club voor cocktails en food.

Club Now&Wow ontstond in 2000 in Rotterdam. Door middel van beeld, geluid en de karakteristieke perfomancekunst realiseerden duo Ted Langenbach en Pietra Ligura een kleurrijk en glamoureus platform binnen de duistere muren van Club Now&Wow. Met thema-avonden als Lolita Klup, Hipsters, Elektrische Ballroom, Beatboetiek, Flirt, Kissy Kissy Bang Bang, S.H.I.T. (Sophisticated High International Trash), Soulpunkers on Discospeed en Speedfreax muziek smolten ze beeld, ontwerp, mode, theater en uitvoeringen samen tot een ultieme mix die de vele bezoekers stimuleerde om ook op artistieke wijze deel te nemen. Veel hedendaagse helden deden hier hun eerste optreden zoals Benny Rodrigues, De Jeugd Van Tegenwoordig, Afrojack en Joey Daniël.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant