Tien jaar Echte Liefde gevierd met voorstelling Het Nieuwe Kloosterhotel

Algemeen 72 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

In het kader van het 10-jarig bestaan van Toneelvereniging Echte Liefde maken wij 3 feestelijke afleveringen van een buurtsoap zoals “ Het Nieuwe Hotel” met de succesvolle personages uit de hitvoorstelling “Nonsens in het Klooster”. Deze afleveringen zijn afzonderlijk te zien en is er geen voorkennis nodig over de eerdere voorstellingen.

De abdis van een leeglopend stilte klooster heeft het gehad. Tijdens de open dag (aflevering 1) bedenkt ze dat het Klooster veel kan betekenen voor eenzame mensen in de buurt met een buurthotel. Met het openstellen van het instituut komen echter ook spoken uit het verleden naar boven zoals de geschiedenis van het kind Manuel en helaas ook bezoekers met minder goede bedoelingen.

In het aanvankelijk goed draaiend buurthotel (aflevering 2) raken de nonnen op eigen wijze van slag van zoveel vrijheid. Als de abdis opeens verdwenen is wordt er door duistere krachten op slinkse wijze teruggestuurd naar de oude kloosterorde. Blijft het hierbij of zullen de rollen nogmaals omdraaien? (Aflevering 3)

spel: leden Echte Liefde oud en nieuw

Concept & artistieke leiding: Jolina Wessels

Regie: Aukje Dijkstra-Kroon.

Feest met ons mee op:

Aflevering 1: zaterdag 22 sept. 20 uur en zondag 23 sept. 16 uur

Aflevering 2: zaterdag 3 nov. 20 uur en zondag 4 nov. 16 uur.

Aflevering 3: zaterdag 8 dec. 20 uur en zondag 9 dec. om 16 uur

Entree: 5 euro inclusief hapjes en kopje thee.

Foyer open: half uur voor aanvang

Reserveren: www.tvechteliefde.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant