Afbeelding
Foto: Hans van Oosterhoudt

Dr. Martin Luther Kingschool en CSBO de Boei samen 85 jaar

Algemeen 202 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

De Dr. Martin Luther Kingschool en CBSO de Boei bestaan dit jaar samen 85 jaar. Reden voor een feest!

Dit lustrum wordt in de week van 15 oktober t/m 19 oktober gevierd.Naast leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor de leerlingen op school is er ook een reünie.

Tja, want.......Daphne, Dylan, Astrid, Casper,Monique, Charlotte, David , Emran , Samed, juf Annefleur, meester Arie, juf Lineke,meester Bert, juf Jolanda, juf Sathia, meester Patrick .meester Jonathan, en juf Annemieke, hoe zou het met ze zijn?

Zomaar wat namen van leerlingen en meesters en juffen die op de scholen hebben gezeten en gewerkt.Wat zou het leuk zijn om elkaar weer eens te zien en bij te praten over over nu, maar ook zeker over toen! Dat kan op de reünie!

De reünie is op woensdag 17 oktober vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur in de aula van beide scholen.

We zouden het erg leuk vinden om u/jullie daar te zien en nodigen u/jullie dan ook uit om in te schrijven.

Omdat we graag willen weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, is het van belang dat u zich inschrijft. Dit kan via LustrumMKS.Boei85jaar@gmail.com

Er zijn ook kosten aan verbonden, we vragen een bijdrage van 7,50 euro.Natuurlijk is er dan een hapje en een drankje die avond.Het bedrag kan gestort worden op NL21INGB0007628886 t.n.v. OR SBO de Boei. Wilt u hierbij duidelijk uw naam en reünie vermelden?

Meer informatie kunt u vinden op facebook en/of de website van de school. Hopelijk tot ziens!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant