One Voice tijdens het jubileumconcert afgelopen zomer
One Voice tijdens het jubileumconcert afgelopen zomer Foto: Sebastiaan

Zing jij mee tijdens de kerstuitvoeringen van Jongerenkoor One Voice?

Algemeen 50 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!
 

Jongerenkoor One Voice is een ontzettend leuk en gezellig koor en op zoek naar jou. Is zingen jouw passie, houdt je van God en ben je tussen de 15 en 35 jaar dan past One Voice bij jou. Naast de weekelijkse repetitie op vrijdagavond (20.00 uur) in kerkgebouw “de Kern”, vinden wij het super tof om met elkaar activiteiten te organiseren. Ook voegen wij regelmatig een dans, een mime of dramastuk toe aan een uitvoering of concert. Je raad het al, zingen bij One Voice is elke week een feestje.
Binnenkort startten we met het instuderen van de kerstliederen voor de diverse uitvoeringen die op het programma staan en jij kan daar bij zijn. Kom de sfeer proeven op ons koor en wij weten zeker dat jij een super leuke avond zal hebben. Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op onze website: www.jongerenkooronevoice.nl. Wij hopen jou snel te ontmoeten. Aders: Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant