Dichtbij het hart
Dichtbij het hart Foto: Caitlyn Wels

Nieuwe delicatessenwinkel winkelcentrum Hesseplaats: ‘Dichtbij het Hart’

Algemeen 322 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Dichtbij het Hart is delicatessenwinkel en een nieuwe toevoeging van winkelcentrum Hesseplaats. Misschien kent u ons al en anders willen we u graag leren kennen. Per 1 augustus j.l. is onze nieuwe winkel geopend. U kunt ons vinden vlakbij metrostation Hesseplaats en naast fietsenwinkel Roerade. We hebben een rijk assortiment aan producten o.a. cadeautjes, noten, kaas, chocolade, streekproducten, ijs, oliën en nog veel meer. Ook kunt u in onze winkel terecht voor ontbijt, lunch, koffie of een high tea. Tevens hebben we een heel assortiment om mee naar huis te nemen of voor onderweg, denk dan aan Belegde broodjes koeken en snacks. Ook voor de zakelijke markt staan we graag klaar, denk dan aan catering relatie geschenken (kerstpakketten) etc.

Naast onze gezellige winkel hebben we ook een mooie ruimte boven de winkel die we verhuren / beschikbaar stellen voor trainingen workshops e.d. voor de zakelijke markt.

We zien deze ruimte eveneens als een mooie investering voor de wijk. We willen graag een plek in ommoord creëren waar je graag heen gaat en waar je mensen kunt ontmoeten. Bijvoorbeeld voor een workshop, vergadering, cursus, kaarten, iets creatiefs of een yogales noem het maar op. Kortom samen zijn / bij kletsen onder het genot van eventueel een heerlijke lunch of gewoon een bakkie koffie met wat lekkers.

Voor meer informatie kunt u altijd even binnen lopen of de website bekijken.

Mike & Debora ‘t Hart

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant