Milan Seegers met Koekoek
Milan Seegers met Koekoek Foto: Karen Lustenhouwer

Circusmiddag met vliegende spiegeleieren in Hillesluis

Algemeen 65 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Op woensdag 31 oktober om 15.30 uur presenteert Cir-Kids een spannende circusmiddag in de Gymzaal aan de Stichtseplein.

Een vreemde eend, een paradijsvogel of een kip zonder kop? Koekoek is een fantasierijke circusvoorstelling die de verschillen viert die onze wereld kleur geven.

Milan is een maffe en absurde verschijning die met plezier kunsten met zijn gedresseerde kip laat zien. Hij jongleert met kippen en spiegeleieren tot hij letterlijk en figuurlijk in de knoop ligt. Hieruit ontstaat een acrobatische choreografie over je zelf oprapen en afstoffen en vooral nooit opgeven!

Voorafgaand tonen de Cir-Kids, die hebben meegedaan aan de workshopserie van Circus Mix wat zij in zeven weken hebben geleerd. Bovendien komt er nog een speciale verrassingsact.

Cir-Kids is een initiatief van Circunstruction de circustheaterwerkplaats van Rotterdam. Met Cir-Kids brengen zij kinderen en hun families in aanraking met de poezie van hedendaags circus. De kinderen zien niet alleen circus maar proeven het en ervaren zelf hoe het is om circusartiest te zijn.

Toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant