Natuurtalent sfeervol verlicht
Natuurtalent sfeervol verlicht Foto: Barbara Michels

Gedenkbos Schiebroek en Goede Herderkerk organiseren de Avond van Gedenken

Algemeen 93 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Dit jaar organiseren het Gedenkbos Schiebroek en de Goede Herderkerk voor de tweede keer de Avond van Gedenken. Deze avond biedt de mogelijkheid om in een warme sfeer herinneringen te koesteren aan een dierbare van wie je afscheid hebt moeten nemen.

Er zijn veel manieren om dat te doen. Bij de Avond van Gedenken kun je een kaars aansteken, een kaart schrijven ‘’wat ik je nog wilde zeggen’’, een mooi gedicht lezen, luisteren naar muziek, maar ook met elkaar praten of een kopje koffie komen drinken.
Niets hoeft, herinneren doe je op je eigen wijze. Er is geen vast programma, je kunt binnenlopen en weer weggaan kan op ieder moment.

De Avond voor Gedenken vindt plaats op vrijdagavond 2 november tussen 19.00 en 20.30 uur bij het Gedenkbos en bij Natuurtalent, Veldkersweg 50 in Schiebroek. Het Gedenkbos en de paden zijn sfeervol verlicht.

Meer informatie: www.avondvangedenken.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant