Amerikaanse rapper/soulzangeres Akua Naru in de Doelen

Algemeen 47 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

De tweede editie van Love Music brengt donderdag 25 oktober de Amerikaanse rapper/soulzangeres Akua Naru. Als klein meisje was Akua al bezig met poëzie en sociaal onrecht en gaf zij zwaar welbespraakt haar mening in de achtertuinen van New Haven, Connecticut. Inmiddels werkte deze woordsmid al samen met Questlove, Ben L’Oncle Soul en Christian Scott en wordt ze vergeleken met Lauryn Hill en Erykah Badu. De show in de Doelen wordt gehost door YMP, de spoken word-trots van Rotterdam-Zuid, en zijn productiehuis FLOW. Een dj van FLOW draait na afloop plaatjes om in dezelfde sferen en onder het genot van een drankje met Akua te bespreken hoe we samen de wereld kunnen verbeteren.

Love Music
Met de nieuwe serie Love Music brengt de Doelen spannende cross-overs tussen world, jazz en klassiek met pop, spoken word en elektronica: muziek van nu, door artiesten die niet in hokjes denken. Denk aan ruige muziek uit de underground van Parijs, smaakvolle Indie uit Istanbul en vette spoken word met een boodschap. www.dedoelen.nl/LoveMusic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant