Rotterdamse wijken voetballen tegen elkaar in Feyenoord Street League

Algemeen 67 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

De Feyenoord Street League (FSL) is weer begonnen. Het is een spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, groep 6, 7 en 8. In het seizoen 2017-2018 zullen de gebieden Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West en Ridderkerk actief zijn binnen de competitie. Elke wijk uit deze gebieden kan met een team meedoen en speelt zijn thuiswedstrijden op een geselecteerd veld in de eigen wijk.

Elk team uit de Feyenoord Street League vertegenwoordigt zijn eigen wijk. Het is belangrijk dat deze teams goed voor hun buurt zorgen, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een buurtbijdrage. Op deze manier creëren ze tevens supporters voor hun eigen wijkteam.

Met het team gaan de kinderen op zoek naar bruikbare items die het team goed kan gebruiken gedurende het FSL seizoen. Er is speciaal voor de teams een sponsorkaart ontwikkeld waarmee de kinderen met het team op zoek kunnen gaan naar bedrijven of personen die een item willen sponsoren.

Mocht u een van deze teams treffen, schroom niet om ze aan te moedigen.

De jeugd van nu is de toekomst voor later.

Fc Moliere nodigt iedereen uit om naar een spetterende wedstrijd te komen kijken op hun voetbal veld aan de moliereweg.

toegang: gratis

wanneer: om de 2 weken op de zondag om 12:00

competitie C: FC MOLIERE

wedstrijd schema en tijden zijn op de website te vinden

website: www.feyenoordstreetleague.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant