Granny's Finest opent winkel aan de Mariniersweg

Rotterdam - Modemerk en sociale onderneming Granny's Finest opent vrijdag 15 december in Rotterdam een eigen brandstore op Mariniersweg 55 te Rotterdam. Niet alleen zijn hier de breisels van Granny's Finest te vinden, ook breien de grannies regelmatig live in de etalage van de winkel. Op die manier kun je als consument daadwerkelijk zien waar jouw product vandaan komt en wat het verhaal erachter is. 

In de brandstore zijn alle items van Granny's Finest te vinden: van de nieuwste Finest Wool items met grafische patronen in de nieuwste trendkleuren en de Stuffed Cotton collectie die vanwege het zachte materiaal geschikt is voor mensen met een gevoelige huid, tot gebreide vlinderstrikken en interieur items. Alle producten dragen de naam van een van de stille krachten achter Granny's Finest: van grannies tot designers.

Sinds 2011 voorkomt Granny's Finest eenzaamheid onder ouderen door het organiseren van wekelijkse handwerkclubs. In samenwerking met jonge ontwerpers maken de 'grannies' modieuze producten op ambachtelijke wijze. Granny's Finest is niet alleen een modemerk maar een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Winst maken is niet het belangrijkste doel, het samenbrengen van senioren en het behouden van ambacht is de drijvende kracht achter het bedrijf waar jong en oud samenwerkt.

Wat begon met één Rotterdamse handwerkclub is nu een sociale onderneming met 45 clubs verspreid over het hele land waar meer dan 800 senioren aan deelnemen. Het handwerk van de grannies is het hele jaar door verkrijgbaar in de webshop en in de nieuwe brandstore van Granny's Finest en in het herfst- en winterseizoen bij hippe conceptstores en toonaangevende winkels zoals de Bijenkorf.

De brandstore is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. 
 

Meer berichten
Shopbox