Succesvolle start van Stichting GroeiBriljant

Rotterdam - Zaterdag 2 december waren de peuteropvanglocaties Toermalijn en Aquamarijn van Stichting GroeiBriljant geopend voor de kinderen van klanten en medewerkers. Ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes waren van harte welkom. Helemaal gratis. Zo kregen ouders de perfecte gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand. En daar is goed gebruik van gemaakt!

Een groot aantal kinderen van twee tot zes jaar heeft tussen 9.00 en 14.00 uur gespeeld en gegeten zodat de ouders tijd hadden voor bijvoorbeeld de inkopen voor de feestmaand. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. De kinderen vermaakten zich uitstekend met de verschillende spelletjes, dansen en liedjes zingen, cadeautjes inpakken voor bij de schoorsteen, knutselactiviteiten en fruit, pannenkoeken en poffertjes eten. Het was een geweldige dag en een succes voor zowel jong als oud!

Stichting GroeiBriljant is er voor kinderen van twee tot vier jaar en heeft peuteropvanglocaties verspreid door Rotterdam. Het uitgangspunt is dat alle kinderen uniek zijn en allemaal moeten kunnen opgroeien tot prachtige individuen. De organisatie biedt een veilige omgeving met zorg en respect voor ieder kind. Dat gebeurt door kindgerichte en professionele opvang te bieden in nauwe samenwerking met ouders/verzorgers, basisscholen, buurtcentra en andere professionals in de wijk. Ieder kind is Briljant!

GroeiBriljant is onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Zo wordt er kennis gedeeld, alsook ervaring, een netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kan alle aandacht worden gericht op de opvang van het kind. 

Meer berichten
Shopbox