Dag van de Kunstuitleen
Dag van de Kunstuitleen Foto: Suzan Geldhoff

Fotograaf Otto Snoek maakt echt Rotterdamse portretten op Dag van de Kunstuitleen

Algemeen 105 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is aangeleverd via ‘Schrijf mee’ op onze website. Iedereen kan zelf een bericht plaatsen op www.dehavenloods.nl!

Op zaterdag 3 november a.s. is het de nationale Dag van de Kunstuitleen. Bij Kunstuitleen Rotterdam kunnen bezoekers een professioneel portret laten maken door de Rotterdamse fotograaf Otto Snoek. De hele zaterdag is er van alles te doen voor jong en oud in de expo aan de Goudsesingel 268. Toegang is gratis.

Het thema van dit jaar is ‘It’s all in the family’. Iedereen is welkom.Samen met Popronde Rotterdam vindt er een optreden plaats van singer-songwriter Dan Hair & the Extensions. Kinderen kunnen meedoen aan een workshop Selfielijstjes maken en bezoekers krijgen tips mee welk kunstwerk geschikt is voor hun interieur.

Een Rotterdams portret
Exclusief voor vandaag zal Snoek een authentiek portret maken dat met de analoge camera geschoten wordt. Het beeld wordt in zwart-wit gemaakt, dat goed past bij zijn verhaal als fotograaf. Een typisch Rotterdams portret. Of het nu een familieportret wordt, de kleinkinderen met opa en oma of een foto alleen: de samenstelling van het portret kunnen bezoekers zelf bepalen.

Nieuwe aanwinst
Onlangs heeft Kunstuitleen Rotterdam nieuwe kunst aangekocht van de jonge kunstenaar Tiwánee van der Horst. Deze kunstwerken zijn ook op de Dag van de Kunstuitleen in de expo te zien.

Dag van de Kunstuitleen
Zaterdag 3 november 2018
11.00 -18.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant