Het IJsvrij Park Festival is zeven dagen in de week geopend. (Foto: Eva van der Vegt)
Het IJsvrij Park Festival is zeven dagen in de week geopend. (Foto: Eva van der Vegt) (Foto: Raymond Rotteveel)

Winterpret bij de Euromast

Rotterdam - Van silent disco schaatsen en een zondagmiddagprogramma door BIRD tot a balladeer en een enorm kinderkoor; IJsvrij zet de Rotterdamse winter op z'n kop!

Op vrijdag 8 december ontsteken de lichtjes in Het Park bij de Euromast. Op muzikale wijze wordt het begin van een maand lang schaatsen ingeluid. Er wordt uitgepakt met een enorm kinderkoor van ZangExpress en muziek van Convoi Exeptional. Op zaterdag 9 december is er een muziekspeeltuin en de blaf cursus Woef Mee van de acteurs van Theater Rotterdam. Zondag 10 december staat in het teken van soul, funk en jazz.

Elke vrijdagavond is er een silent disco en zet Roffa Streetfood haar smoker aan. De zaterdag is voor families met een smaakpark, een mini bieb, muziek en theater van Hakim, Trio LuLu Swing, de Flamingo's en A Balladeer. Zondag programmeert BIRD soul, funk en jazz. Het IJsvrij Park Festival is zeven dagen in de week geopend tot en met 7 januari. Het terrein is vrij toegankelijk. Kinderen tot 12 jaar schaatsen voor 3,50 euro en vanaf 13 jaar betaal je 5 euro. Schaatshuur kost 2,50 euro.

Meer berichten
Shopbox