PLAY
PLAY Foto: de Doelen

Festival PLAY met Rotterdamse rapper Winne en dj-duo Supergaande

Algemeen 288 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Music-Dance-Theatre
Op vrijdag 16 november 2018 vindt de tweede editie van Festival PLAY plaats in de Doelen. Een multidisciplinair festival voor én door Rotterdamse jongeren.

Talent van Albeda & helden van nu
Het festival laat de creativiteit van jonge getalenteerde Albeda-performers zien, maar geeft ook een belangrijke rol aan de helden van nu, zoals de Rotterdamse rapper Winne en dj-duo Supergaande, bekend van hun gelijknamige YouTube-kanaal. Het overige programma bestaat uit onder meer singer-songwriter- en theaterperformances, workshops, dance battles en de finale van de muzikale gedichtenwedstrijd Piano Slam.

De Doelen vol met jongeren!
Met docenten en studenten van de mbo-opleidingen muziek, dans en theater heeft de Doelen een avondvullend programma samengesteld. Voor de studenten biedt PLAY de mogelijkheid om ervaring op te doen met het organiseren van een evenement. De vaardigheden die ze hier leren, kunnen het verschil kunnen maken in hun toekomstige carrières. Dit maakt PLAY niet alleen tot een uitgebreid festival, maar ook tot een educatief project. Tijdens de eerste editie (2016) waren veel jongeren voor het eerst in de Doelen.

PLAY
music - theatre – dance
16 november 17.30-00 uur
Entree € 5.-

PLAY is een coproductie van studenten van de Entertainment-opleidingen van Albeda College Muzikant Producer, Albeda Danscollege en de MBO Theaterschool in samenwerking met de Doelen en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RRKC en gesponsord door Rabobank Rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant