fc moliere, feyenoord street league
fc moliere, feyenoord street league Foto: n.hart

FC Molière zet zich in voor de buurt

Algemeen 95 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Afgelopen zaterdag heeft FC Molière de eerste buurtbijdrage geleverd. Ondanks het weer was het toch een succes. De kinderen van het team hebben in samenwerking met hun eigen ouders en de trainers; kinderen uit de buurt benaderd voor een verassing.

De kinderen uit de buurt kregen van de trainers en kinderen van het team een gratis workshop waarbij ze skills en trainingen aangeboden kregen. Ook kregen ze van de ouders fruit en water aangeboden om in het thema sportief en gezond te blijven.

De kinderen van het team hebben hun buurtgenoten verteld over Feyenoord Streetleague en hoe ze voor volgend jaar in aanmerking kunnen komen om ook mee te doen. Daarnaast hebben de kinderen met elkaar gesproken over het belang van buurtbijdragen. Alles draaide om het thema samen staan wij sterk als wijk.

FC Molière bedankt een ieder die aanwezig was tijdens deze workshop en nodigt de hele wijk uit bij de eerst volgende wedstrijd op 18-11-2018 om 12:00 tegen FC Jeugdveld. (wedstrijd poule C).

Al met al hebben wij ontdekt dat er ontzettend veel talent rondloopt in onze eigen wijk. Wij hebben de dag afgesloten met een fijn gevoel en gretig om meer voor de wijk te betekenen.

voor meer informatie over de wedstrijden kunt u de website bezoeken: www.feyenoordstreatleague.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant