Wie wordt de Hoogvlieter, Albrandswaarder of Pernisser van het jaar?
Wie wordt de Hoogvlieter, Albrandswaarder of Pernisser van het jaar?

Stem op uw Hoogvlieter, Albrandswaarder of Pernisser

Algemeen 1 keer gelezen

De correspondenten van De Botlek hebben mensen genomineerd die afgelopen jaar zijn opgevallen. Zij maken kans om de zich de Hoogvlieter(s), Albrandswaarder(s) of Pernisser(s) van het jaar te noemen, met uiteraard een interview eraan vast van een hele pagina in de laatste krant van het jaar 2018. Wij vragen onze lezers om een stem uit te brengen op hun favoriet. Dit mag en kan gemakkelijk via social media zie facebook.com/DeBotlek of www.debotlek.nl , maar dit kan ook door een e-mail te sturen naar redactie.bl@persgroep.nl met als onderwerp: nominatie. De genomineerden zijn:

HOOGVLIET

Het bestuur van voetbalvereniging Meeuwenplaat; keiharde werkers die met eigen middelen hun eigen cluppie overeind houden en naar het kampioenschap hebben geleid.
Chris de Korte geeft al 60 jaar judoles in Hoogvliet. In de afgelopen 60 jaar heeft Chris dan ook vele Hoogvlieters leren kennen en hen de technieken van het judo bijgebracht. Zijn sportschool heeft de afgelopen jaren vele kampioenen voortgebracht, zoals Mark Huizinga, Edith Bosch en Angelique Seriese. Chris is inmiddels 79 jaar, maar geeft nog steeds een aantal uur per week les.
De beheerders van Huis van de Wijk de Zevensprong en welzijnsorganisatie DOCK, beide organisaties zijn super actief en doen veel goede dingen voor en in Hoogvliet. Sociaal beheerder van de Zevensprong is Peter Berntsen en manager (DOCK) is Roy Schrover

ALBRANDSWAARD

De genomineerden zijn voor Albrandswaard: Het jongerenwerk van Stichting Welzijn Albrandswaard en de BuurtSportcoaches: John Wijnand, Tjeerd van Rossen, Kim Schrijvers, Mandy van der Heiden en Frank Bouterse. Zij helpen alle jongeren in Albrandswaard bij hun ontwikkeling en het meedoen aan de maatschappij. 
Het bestuur van de stichting Kasteel van Rhoon welke zich met succes inzet voor het behoud van het landgoed en het historisch erfgoed. 
Eigenaar van de super actieve zorgboerderij De Buytenhof Ad Visser

PERNIS

Voor Pernis: Jeroen van Veen van cultureel centrum Pernissimo. Anja Kist van de commissie H.Pernis, een uit vrijwilligers bestaande groep welke verantwoordelijk is voor leuke buitenactiviteiten. De zussen Marian Bussem-Van Engelenburg en Riek Konijnenburg-Van Engelenburg van Speeltuinvereniging ‘t Zweetdruppeltje. Eerder dit jaar kregen zij een koninklijke onderscheiding voor 46 jaar inzet.

Uit de krant