Exclusieve Rotterdamse tassen en schoenen gebaseerd op de Erasmusbrug


Exclusieve Rotterdamse tassen en schoenen gebaseerd op de Erasmusbrug

Rotterdam - Twee exclusieve Rotterdamse merken Diversité Footwear en Saija Store bundelen de krachten en zijn een samenwerking aangegaan. Gezamenlijk hebben zij een gloednieuwe tassen- en schoenencollectie ontworpen. Ieder model is handgemaakt, in zeer beperkte oplage verkrijgbaar en genummerd om de exclusiviteit te waarborgen.

De vierdelige tassenserie bestaat uit een rugzak, aktetas, clutch en shopper. Om de samenwerking te complementeren hebben zij bijpassende schoenen ontworpen. Zowel de tassen als schoenen worden op 7 december feestelijk gelanceerd bij Collab Store op de Meent. De producten zijn tot zondag 10 december verkrijgbaar in de winkel. Daarna via de webshop van Diversité Footwear en Saija Store.

De Erasmusbrug is terug te zien in de robuuste details van de collectie. De brug is voor hen hét symbool voor verbinding."Ik geloof in de kracht van verbinding, omdat het laat zien dat incidentele ontmoetingen kunnen leiden tot samenwerkingen met een inspirerend en innoverend proces als gevolg", vertelt Wesley dos Santos van Diversité Footwear. Beide merken zijn verliefd op rauwe, simpele en kwalitatief goede design producten die functioneel zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden