Theatergroep Decibel met TAART! tijdens het Amateurtheater Festival Rotterdam (ATFR 2018)
Theatergroep Decibel met TAART! tijdens het Amateurtheater Festival Rotterdam (ATFR 2018) Foto: Naomi Stekelenburg

Theater Netwerk Rotterdam viert gouden jubileum

Algemeen 82 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

In december van het roerige jaar 1967 werd de vereniging opgericht die het amateurtoneel in Rotterdam ging ondersteunen en stimuleren. En die vereniging is daar nu al 50 jaar mee bezig. Een bijzondere gebeurtenis in een tijd van snelle veranderingen, van zap, klik en weg.

Vieren dat we goud hebben gehaald

Theater Netwerk Rotterdam gaat het gouden jubileum uitgebreid vieren met onze toneelspel-liefhebbers die altijd het hart van het Netwerk hebben gevormd. Dat doen we in twee stappen, een kleine en een grote.

Op 1 december organiseert Theater Netwerk Rotterdam workshops voor de liefhebbers. Stemtechniek, Filmacteren, Kruip in de huid van… en Pantomime. Vier workshops die passen bij de diverse interesses van onze acteurs en theatermakers.

Op 15 december gaan we het vijftig jarig bestaan vieren met een feestje. Met de twee ingredienten die bij een feest horen: een bijzonder diner met een theatraal sausje en een partijtje dansen op 50 jaar muziek.

Tussendoor is er aandacht voor de afgelopen vijftig jaar, een ongekend lange periode, en voor de komende vijftig jaar, een onvoorstelbare toekomst, waarvan we in 2019 de eerste stappen gaan zetten, maar nu als Stichting.

Thuis in Theater ‘t Kapelletje

De feestelijkheden van Theater Netwerk Rotterdam worden allemaal gehouden in het gebouw dat een groot deel van de vijftig jaar het thuishonk vormde van de vereniging van amateurtoneel: Theater ‘t Kapelletje.

Voor meer informatie zie de website www.theaternetwerkrotterdam.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant