het beeld van Bep van Klaveren, schuin tegenover de expositielocatie van de eindejaarsexpositie van Karmijn
het beeld van Bep van Klaveren, schuin tegenover de expositielocatie van de eindejaarsexpositie van Karmijn Foto: willem van hest

Feestelijke Karmijn-eindejaarsexpositie

Algemeen 34 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Schuin tegenover het prachtbeeld van de beroemde bokser Bep van Klaveren,
organiseert kunstenaarscollectief Karmijn de komende twee weekends, op 24 en 25 november en op 1 en 2 december, een feestelijke groepsexpositie.

Aan de Boezemstraat 187, op de grens van Kralingen en Crooswijk, bevindt zich achter zes etalages, een mooie, grote entree, 10 grote en kleine ruimtes, prachtig voor intieme presentaties of juist voor beelden of installaties en veel meters strakke, witte muren.

Openingstijden van de vier middagen: 13.00 uur tot 17.30 uur.

De tram stopt voor de deur van Boezemstraat 187, metrostation Oostplein is op vijf minuten lopen, schuin tegenover Hoppesteyn, even langs de ronde hoek met de singel lopen.

Een feestelijke, muzikale afsluiting van het jaar om elkaar mooie feestdagen te wensen en met natuurlijk een ruime keuze aan exclusieve en betaalbare feestelijke kunst-cadeautjes.

De opening met muziek, een drankje en een hapje vindt plaats op de eerste zaterdag, de 24e november vanaf 16.30 uur.

Met in ieder geval werk van Michiel Boelaarts, Hella de Boo, Jeroen Graus, willem van hest, Geeske Hoekstra, Emrys Huntington, Annejole Jacobs, Frans Jonker, Lara Muradjan, Marcel Mulders, Jan Sinke, Marcel Speet, Christy de Witt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant