Afbeelding

Meetrainen bij Schaatsvereniging Rotterdam!

Algemeen 417 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Ben je een fanatieke schaatser, rijdt je rustig je rondjes, of wil je wel eens kennismaken met de schaatssport. Kom dan een keer naar een schaatstraining van Schaatsvereniging Rotterdam.

Schaatsvereniging Rotterdam (SVR) is een kleine maar bloeiende schaatsvereniging die al meer dan 50 jaar bestaat. Van wedstrijdrijders die langebaan en marathon rijden tot beginners die gezellig hun rondjes draaien, van 8-80 jaar, iedereen voelt zich thuis binnen SVR. Al jaren schaatst SVR op de Uithof in Den Haag en sinds 2013 ook op onze eigen thuisbaan; Schaatsbaan Rotterdam. Elke maandag, woensdag en zondag in dec-jan en feb is SVR op de thuisbaan te vinden.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent en enthousiaste schaatsers die in verenigingsverband bij ons willen gaan schaatsen. Niveau maakt niet uit, het gaat om de liefde voor de sport. Jong en oud zijn welkom.

Wil je een keer een proeftraining meemaken? Je bent vanaf 1-december van harte welkom op de woensdagavond van 1845-2000h. We verzorgen dan een training op alle niveaus, van beginner tot wedstrijdrijder. En heb je de smaak te pakken gekregen dan kun je de rest van het Rotterdamse schaatsseizoen op de woensdag meetrainen als proeflid tegen gereduceerd tarief. En misschien zelfs als toetje meedoen met de jaarlijkse clubkampioenschappen begin maart 2019.

Interesse? Neem contact op met SVR via de mail op secretaris@svrotterdam.nlof kom op woensdagavond naar de baan en spreek 1 van de trainers aan. We zijn te herkennen aan de groene outfit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant