Filmavond met discussie in De Kristal

Algemeen 86 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Op maandag 26 november is er de maandelijkse filmavond in het Huis van de Wijk De Kristal. Het is een indrukwekkende film met Tom Hanks en Denzei Washington in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een werknemer bij de grootste corporatie in Philadelphia. Hij verbergt zijn homoseksualiteit en zijn aids voor zijn collega’s. Iemand ontdekt het en dan begint het verhaal en komen de vooroordelen en discriminatie en onbegrip aan de orde.

In de pauze van de film nemen we de tijd voor een drankje en lekkere tapas en kunnen we in kleine groepjes praten over discriminatie en onbegrip waar we dagelijks mee te maken hebben.

De film start om 19.00 uur tot 20.00 uur, in de pauze wordt er een drankje en tapas gepresenteerd en worden de bezoekers gevraagd mee te doen aan een rondetafelgesprek. Het vervolg van de film start om 20.30 tot 21.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om met elkaar te praten.

De kosten zijn € 3,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers). De film begint om 19.00 uur en toegangskaarten zijn te koop aan balie of bar van het Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Rotterdam-Nesselande, tel. 010-2862760.Info; tinekevandenberg@buurtwerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant