Afbeelding
Foto: Reindert van Dijk

Winterfair Alexanderkerk

Algemeen 82 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Het is bijna zover. Op vrijdagavond 7 december van 18.00 – 21.00 u, en zaterdag 8 december van 10.00 – 16.00 u. bent U van harte welkom bij de Winterfair in de Alexanderkerk, Springerstraat 240, Rotterdam Lage Land. Dankzij de inbreng van vele vrijwilligers en sponsoren (waarvoor dank !) hebben we een leuk programma. Er is voor elk wat wils:

voor de inwendige mens:oliebollen, glüwein, erwtensoep, kerststol, taart, popcorn

voor de gelukzoekers: rad van avontuur, envelop trekken (altijd prijs, want troostprijs via de grabbelton!), Grote loterij met trekking op zaterdagmiddag. Loten zijn vrijdagavond en zaterdag nog te koop.

voor de genieters en luisteraars kooroptredens op vrijdagavond: 19:00 uur én 20:00 uur Gastoptreden van dameskoor WY , op zaterdag : 12:00 uur : Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander” 13.30 uur : Christelijk Koor “Joy”

Voor de snuffelaars en cadeaujagers: Boeken (zelf uitzoeken en/of verrassingsdoos), DVD’s, LP’s en CD’s, Kerstspulletjes (zelf uitzoeken en/of verrassingsdoos), Kerstkaarten, Kerststukjes, Houtbewerking, diverse curiosa.

Dit jaar speciaal voor de kinderen 13:00-15:00 uur een Goochelshow door Clown Onkie. Niet zomaar een clown , maar een clown die naast een goochelshow de kinderen ook zal schminken en leren ballonvouwen.

Voor vragen kunt u ons berichten via winterfair@alexanderkerk.com Kom naar de Winterfair en neem uw buren/ vrienden mee op vrijdag 7 en zaterdag 8 december ! Bezoek ook onze buur Het Palet. Ook zij hebben een gezellig programma op vrijdag en zaterdag! Namens de Winterfair commissie,Leo van der Graaff, voorzitter.(0653752519)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant