Afbeelding

De Koopgoot vervult Rotterdamse kerstwensen met jaarlijkse wensboom-actie

Algemeen 4 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

De metershoge kerstboom in de Koopgoot is ook dit jaar weer het visitekaartje voor de Rotterdamse kerstgedachte. Het shoppende publiek in de Rotterdamse winkelstraat mag van vrijdag 7 december tot en met maandag 24 december deelnemen aan de inmiddels beroemde wensboom-actie. Door een wens op te schrijven, deze in een doorzichtige kerstbal te stoppen en in de dennenboom te hangen, kunnen bezoekers een geliefde een warme kerst toewensen met een mooi product uit een van de winkels in de Koopgoot. Kristel Donker, bestuurslid van winkeliersvereniging de Koopgoot: “De wensboom is een jaarlijks terugkerende actie die bezoekers van het winkelgebied met elkaar verbindt. De komende weken gaan er weer een aantal wensen in vervulling.’’

Vreugdevolle kerst in de Koopgoot

In de aanloop naar de feestdagen is het populaire winkelgebied ook dit jaar weer omgetoverd tot een waar kerstspektakel. Bezoekers kunnen de ultieme kerstgedachte met elkaar delen door een kerstbal met persoonlijke wens in de versierde boom te hangen. Iedereen maakt daarbij kans op een cadeau naar keuze: van delicatessen en woonaccessoires, tot romantische sieraden en feestelijke outfits. Voorwaarde is dat de wens realiseerbaar én te verkrijgen is in de Koopgoot. Meedoen is gratis en een wensformulier kan opgehaald en ingevuld worden bij de balie in de Koopgoot. RTV Rijnmond doet dagelijks verslag van de wensen die in vervulling gaan en de zogenaamde ‘kerstgroetjes’ die worden opgenomen in de Koopgoot.

Koopgoot Rotterdam

Met ruim veertig winkels midden in het centrum van Rotterdam, biedt de Koopgoot een verrassend aanbod van fashion, lifestyle en horeca. De winkels zijn van maandag tot en met donderdag tot 19.00 uur geopend en op koopavonden tot 21.00 uur. In de aanloop naar kerst zijn er donderdag 20 en zaterdag 22 december extra koopavonden.

Uit de krant