Popkoor Mikado bij de Winter Fair Rotterdam Ahoy

Algemeen 16 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Het is winter in Ahoy. Een traditie wordt voortgezet met de organisatie van alweer 8e editie van de Winter Fair. Nieuw dit jaar is dat Popkoor Mikado tijdens de Fair een drietal spetterende optredens zal neerzetten! Op zondagochtend 9 december vanaf 10:00 uur verwelkomt popkoor Mikado de gasten van de Winter Fair en ook daarna is het koor nog te zien op diverse plekken op de Fair.

Droom weg bij de gevoelige klanken van Leonard Cohen’s “Hallelujah” en dein mee op de golven van “Walking in the Air”. Swingmee met het funky “Christmas Jazz”, laat u inspireren door “the Gospel Christmas” en rock mee met “Rudolf The Reindeer”. U kunt haast niet meer stil blijven staan en meezingen mag!

Kerstagenda 2018
Heeft u de smaak te pakken gekregen? Popkoor Mikado is ook te zien tijdens Lichtjesavond Delft, de Royal Christmas Fair Den Haag en andere evenementen. Voor meer informatie kijk op www.popkoormikado.nl.

Uit de krant

Uit de krant