Afbeelding
Foto:

Net voor de feestdagen je lovehandles kwijtraken bij Easyslim.nu Kralingen

Algemeen 2 keer gelezen

Rotterdam - Als je er tegenop ziet om de decembermaanden in te gaan omdat je weet dat je juist nu je feestkleding niet meer past dan heeft Easyslim.nu Kralingen de oplossing.

We noemen ze dan wel liefkozend lovehandles, eigenlijk maken we liever nog vandaag dan morgen korte metten met de opgehoopte vetjes op onze probleemzones. Als blijkt dat sporten en gezond eten alleen onvoldoende effectief is om strak en slank voor de dag te komen, is het tijd om de natuur een handje te helpen.

Onlangs een Gastric bypass/sleeve ondergaan? Easyslim zorgt dat de huid sneller in vorm komt en de spieropbouw stimuleert zodat je sneller je einddoel bereikt.

Bij afslankstudio Easyslim.nu Kralingen wordt gewerkt met een systeem dat vet verwijdert met ultrasound techniek, terwijl tegelijkertijd elektrostimulatie zorgt voor de nodige spieropbouw. Hoewel het aantal behandelingen afhankelijk is van verschillende factoren, is het effect al na slechts één behandeling zicht- én meetbaar! Afvallen met Easyslim.nu is volkomen veilig, pijnloos en zonder enige inspanning.

Als je voor 21 december een proefafspraak maakt, betaal je 39,00 in plaats van 69,00 euro. Meer info op www.easyslim.nu/kralingen/.

Uit de krant