Presentatie van Silvana klerk
Presentatie van Silvana klerk Foto: Art Imaginaire

Nieuwe leden van Kunstkring Prins Alexander presenteren werk

Algemeen 16 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Op het programma van het Kunstcafé afgelopen dinsdag 4 december stond de presentatie door nieuwe leden van de Kunstkring. In de mooie zaal van De Schalm in Ommoord was de eerste beurt aan Leen van der Stek, fotograaf. Hij vertoeft dagen in de natuur om de mooiste plaatjes te schieten, waarvan hij er een flinke serie toonde. Daarna konden de ruim dertig aanwezigen genieten van het werk van Thea Meekers. Vanuit een mode-achtergrond is zij begonnen met tekenen, later schilderen en boetseren. In alle technieken werkt ze het liefst met menselijke modellen.Ten slotte was er grote waardering voor de derde presentatie van Silvana Klerk. Zij toonde haar werk voor het eerst in publiek, wat uiterwaard extra spannend was. Silvana is gespecialiseerd in kunstzinnige therapie - beeldend, muziek, spraak & drama hebben een helend effect op mensen. Haar praktijk is in Zevenkamp.

Het volgende Kunstcafé is op 8 januari 2019 20.00 uur in De Schalm (aan de Dawesweg 44 in Ommoord), dan is er ruim baan voor het werk van Nodar Tsereteli. Alle werken van Leen, Thea en Nodar zijn nu te zien in Kunstwinkel PUUR Maltaplein 17 (naast Kruidvat) in Nesselande.

Uit de krant

Uit de krant