Afbeelding

50 jaar of 50-jarig huwelijk? Gratis naar Fabeltjesland!

Algemeen 9 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

De grote overzichtstentoonstelling Fabeltjesland, 50 jaar Fabeltjeskrant in Lp2, Rotterdam gaat de laatste maand in. De tentoonstelling knalt het jaar uit met een feestelijk programma dat past bij 50 jaar Meneer de Uil. De Fabeltjeskrant was voor het eerst te zien in 1968, werd in de jaren daarna met groot succes talloze malen herhaald en is het best bekeken programma van die tijd, met dagelijks tussen de één en twee miljoen kijkers. Het programma werd bekroond met een Gouden Televizierring en een Edison.

“We hebben zo veel positieve reacties ontvangen van de bezoekers. Het is vooral een blij weerzien met de poppen uit de populaire tv-serie waar veel bezoekers door worden aangetrokken. Omdat we nu de laatste weken van de tentoonstelling ingaan, wilden we nog iets speciaals organiseren”, aldus Eva van der Vegt, directeur Bureau Vermaeck, een van de initiatiefnemers van de tentoonstelling.

50 jaar of 50-jarig huwelijk? Zaterdag 15 December vrij entree!

Meneer de Uil is dit jaar 50 geworden. Een bijzonder getal voor Meneer de Uil en zijn vrienden uit het grote dierenbos, maar ook voor iedereen die dit jaar 50 jaar is geworden of het 50-jarig gouden huwelijk viert of nog gaat vieren in 2018. Heeft u net als Meneer de Uil dit jaar Abraham of Sara gezien of bent u in 1968 getrouwd? Dan is het zaterdag 15 decembergratis toegang tot de tentoonstelling. Het tonen van een legitimatiebewijs is voldoende en zij die dit jaar 50 jaar lang in het huwelijksbootje zitten, kunnen die dag hun trouwboekje tonen voor een vrije toegang tot de tentoonstelling.

Uit de krant