Vier je kerstvakantie bij Bibliotheek Rotterdam

Algemeen 1 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

In de kerstvakantie staat er van alles op het programma bij Bibliotheek Rotterdam. Kom kijken naar de jeugdtheatervoorstellingen: Alleen op de wereld of Aladdin, zing mee tijdens de Kerst-meezingmiddag, doe mee aan de Robot-workshop, leer tekenen met een 3D-pen of chat met Erasmus bij de Erasmus Experience.

Alleen op de wereld (6+)
Over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Een sprankelende jeugdvoorstelling vol livemuziek.
wo 2 jan | 15:00 | Bibliotheektheater | v.a. € 7,50. Te koop bij de balie of online via www.bibliotheek.rotterdam.nl (deze link).

Aladdin (4+)
Als Moes de oude olielamp schoonmaakt, verschijnt er een geest die hem belooft al zijn wensen te vervullen. Moes heeft maar één wens: koning worden. Een magische voorstelling met poppenspel en goochelkunst. Voor de hele familie!
do 3 jan | 15:00 | Bibliotheektheater | v.a. € 7,50. Tickets te koop bij de balie of online via www.bibliotheek.rotterdam.nl (deze link).

Gratis lid worden tot je achttiende
Wist je dat je tot je achttiende gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Dus ben je er toch tijdens de kerstvakantie, maak dan je kind lid. Krijg je ook nog eens € 2,50 korting op je voorstellingskaartje.

Meer in de kerstvakantie
Er is nog veel meer te doen in de kerstvakantie. Je kunt bijvoorbeeld naar de Erasmus Experience, de Kerst Meezingmiddag, de Robotworkshop of de Workshop tekenen met de 3D-pen of kom de bijzondere Expo: Schaak! en kerstboom bewonderen in de hal van de Centrale Bibliotheek. Tot dan!

Uit de krant

Uit de krant