Drummer Jessie (14) onderscheiden met prestigieuze Rotterdamse Reus van gemeente Rotterdam

Algemeen 36 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Jessie Riethoff uit Vreewijk heeft afgelopen vrijdag van de gemeente Rotterdam de onderscheiding “Rotterdamse Reus” ontvangen. Deze prestigieuze prijs is voor mensen die zich gigantisch inzetten voor de maatschappij.

Jessie was hiervoor genomineerd door het Familiehuis Daniël den Hoed waar zij zich al jaren voor inzet. Maar zij laat het niet bij de Roparun om geld op te halen voor het familiehuis, ook tijdens de Nesseloop en de Marathon van Rotterdam is voor dit goede doel. Verder drumt zij ook voor de Leontien Ladies Ride van Leontien van Moorsel en tijdens de Run for Kika.

Zo heeft zij per jaar zeker 15 optredens voor diverse goede doelen, maar ook optredens voor radio en televisie heeft zij al gehad.

Dat Jessie hiervoor deze onderscheiding krijgt is dan ook geen verrassing, zij verdient hem zeker.

Maar nu kunt u Jessie helpen met haar goede doelen tour. Zij is voor het Pinksterweekend in 2019 op zoek naar een vrachtwagen (b-rijbewijs) met huif of naar een aanhanger met huif die dat weekend gebruikt mag worden tijdens de Roparun.


Info , felicitaties en boekingen via Riethoffjes@gmail.com / www.drummerjessie.nl

www.roparun.nl / www.familiehuis.nl

Uit de krant