Afbeelding

FOKA Rotterdam gaat op in Kamera Express

Algemeen 13 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Na een jarenlange succesvolle samenwerking gaat FOKA – de Rotterdamse verkoper van televisies, video- en audioapparatuur – op in Kamera Express. Sinds 6 december is het pand van FOKA aan de Admiraliteitsstraat in Rotterdam omgebouwd naar de huisstijl van Kamera Express. Het assortiment in de winkel blijft precies hetzelfde en de webshop van Kamera Express is inmiddels uitgebreid met het volledige aanbod van televisie, audio en fotografie. “Deze stap is voor ons een heel logische ontwikkeling, want FOKA en Kamera Express vormen al bijna drie jaar een bijzonder succesvolle inkooporganisatie’’, aldus CEO Ben Cornelisse.

Verschuiving op beeldmarkt

De markten voor beeldweergave en beeldcreatie schuiven steeds meer in elkaar. Daarom besloten FOKA en Kamera Express verder te gaan als één bedrijf. Cornelisse legt uit: “Waar we vroeger nog heel veel beamers en projectoren verkochten, zien we dat de rol van die apparatuur vrijwel helemaal is overgenomen door (grote) beeldschermen. Ook zijn fotocamera’s steeds vaker ‘connected’ met televisies. Daarom willen we dat klanten ook bij Kamera Express terecht kunnen voor kwalitatief goede apparatuur om hun foto’s en video’s te tonen.”

Geen verandering in assortiment

Voor de consument verandert er, behalve de naam en de uitstraling, in de fysieke winkel niets. Het assortiment blijft hetzelfde én scherp geprijsd. De Rotterdamse superstore is voorlopig de enige winkel die naast foto- en video-, ook audioapparatuur en televisies verkoopt. Het volledige assortiment in de winkel aan de Admiraliteitsstraat is vanaf nu ook in de webshop van Kamera Express te vinden.

Uit de krant