Eten en praten gaat best samen.
Eten en praten gaat best samen. Foto: R.V.&A.V. Sparta

Geslaagd kerstdiner bij R.V.&A.V. Sparta

Algemeen 461 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!


Ruim 140 gasten schoven op donderdagavond 20 december aan bij het Kerstdiner van R.V.&A.V. Sparta. Onder hen bekenden zoals onder andere Aad Andriessen, Henk van Stee, Victor Holleman en Lionel Eersteling. De organisatie was echter ook verheugd over de massale aanwezigheid van jeugdtrainers. Een gegeven dat mede bewijst dat de R.V.&A.V. Sparta zich in positieve zin blijft ontwikkelen.

Na het welkomstwoord van interim voorzitter Frans Kerpel was het bestuurslid Glenn Snoep die Henk van Stee en Aad Andriessen kort interviewde. Onderwijl werden de consumpties in een hoog tempo uitgedeeld door het barteam onder leiding van kantinebeheerder Robert. Zanger Ray Vennem zorgde voor het geluid op de achtergrond.

Omstreeks 20.00 uur werd het Chinese buffet geopend waarna al spoedig een lange rij wachtenden ontstond. Reden genoeg voor een deel van de gasten om eerst nog maar wat te drinken te bestellen. Onderwijl werd er in diverse samenstellingen gesproken over allerlei zaken maar toch vooral over Sparta.

Zo kwamen wij er achter dat R.V.&A.V. Sparta voor juni 2019 nog precies 37 donateurs nodig heeft om de ambitieuze doelstelling voor dit seizoen te bereiken. Dat zal wel goed komen. Mocht u nog geen donateur zijn van R.V.&A.V. Sparta meldt u dan aan via het formulier op de website www.sparta-rvav.nl of maak direct 18,88 euro (meer mag altijd) over op rekeningnummer NL46INGB0000080866 ten name van R.V.&A.V. Sparta te Rotterdam.

Toen een ieder rond negen uur was uitgegeten was het nog niet afgelopen. Diverse aanwezigen gooide er soms bijzondere danspasjes uit terwijl de gesprekken aan de bar tot in de kleine uurtjes door gingen. Pas ver na middernacht vertrokken de laatste gasten naar huis of naar een andere locatie. Het was een mooie avond.

De R.V.&A.V. Sparta wil vanaf deze plaats onze sponsors Flexcraft Techniek, Merkur Casino, BodyMentors, Riva Fruit, Goos Reclamemakers, Hoftijzer BV, Fits Easy, Hofrijn, Klaassen Advocaten en de Kasteelheertjes bedanken voor het mede mogelijk maken van ons traditionele Kerstdiner. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Helen en Ron de Zwart en de overige vrijwilligers.

Voor de mensen die er niet bij waren is er tot slot van dit verhaal een uitstekend nieuws. Op zaterdagavond 5 januari 2019 bent u van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van R.V.&A.V. Sparta. Met de speciale vermelding dat het Sparta Supporters Running Team dan bijna volledig aanwezig zal zijn om aan de gasten oliebollen uit te delen. U mag dan ook tegen een vergoeding in de collectebus met ze op de foto.

Een compilatie van videobeelden gemaakt tijdens het Kerstdiner: https://youtu.be/psMwqumrhsc

Fotoreportage van het Kerstdiner: https://photos.app.goo.gl/uB3TorgosaaXtusu6

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant