Afbeelding
Foto: Peter Bezemer

Samen met 60.000 anderen het nieuwe jaar in bij de Erasmusbrug!

Algemeen 16 keer gelezen

Rotterdam - Als er een vuurwerkshow is waar je als Rotterdammer een keer geweest moet zijn, dan is dat wel Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Op 31 december wordt daar het grootste, meest indrukwekkende en spectaculairste vuurwerk van Nederland op rij afgestoken. Dit vrij toegankelijke spektakel vindt alweer voor de twaalfde keer op rij plaats.

Vanaf 22.30 uur kun je op de kade met de grootste hits van de jaarmix van 2018 het nieuwe jaar in dansen. Samen met je familie, vrienden en een zee van andere enthousiaste mensen tel je af tot de klok twaalf uur slaat.
Vanaf dat moment barst boven de Erasmusbrug het prachtige vuurwerk los. Als je geen zin hebt om de kou in te gaan dan kun je het spektakel ook thuis vanaf de bank bekijken. Het wordt namelijk uitgezonden op alle RTL-zenders, gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Dit jaar organiseert Het Nationale Vuurwerk een exclusief feest op de beste locatie die Rotterdam rijk is, namelijk pal naast de Erasmusbrug. Tijdens de eerste editie van ‘Triple A - New Years Ball!’ kun je de nacht in dansen en het glas heffen op de komst van het nieuwe jaar. En als klap(per) op de vuurpijl heb je het ultieme uitzicht op de vuurwerkshow!

Speciaal voor alle kinderen in Nederland knalt ook dit jaar om 19.10 uur het Nationale Kinder Vuurwerk weer de lucht in! Het NOS Jeugdjournaal zal live verslag doen vanaf locatie van dit kindvriendelijke spektakel.

Op de website van Het Nationale Vuurwerk - www.hetnationalevuurwerk.nl - kun je een wens schrijven. Jouw wens wordt aan het vuurwerk bevestigt en vliegt om 00.00 uur met alle andere vuurpijlen de lucht in. Wie weet komt hij wel uit!

Ga naar www.hetnationalevuurwerk.nl en doe een wens!

Uit de krant