Afbeelding

Zanger Jack Cross overleden onder mysterieuze omstandigheden

Algemeen 29 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse zanger Jack Cross is overleden. Hij is maandag gevonden in het water van de Rijnhaven. Zijn familie tast in het duister over de manier waarop Cross aan zijn einde is gekomen en vraagt onderstaand facebookbericht zo veel mogelijk te delen.

Angelique Schneiders: ‘Zo als jullie nu vernomen hebben is Jack Cross overleden op 24-12 .. door noodlottige ongeval? Of miss toch iets anders? Wij als familie tasten nog in het duister. Hij is maandagochtend gevonden in het water bij de Rijnhaven met alleen wat pasjes en geld op zak. Helaas zijn er geen telefoon, sleutels of zelfs zijn auto niet aan getroffen. Nu, na vier dagen, is zijn auto nog steeds spoorloos. Daarom willen wij vragen om oren en ogen open te houden en liefst dit bericht zo veel mogelijk delen om zo mee te zoeken naar een Renault Capture van 2013, blauw met een wit dak met kenteken RJ-931-R (zoals de afbeelding ). Zodat wij hopelijk meer antwoorden krijgen en een compleet beeld kunnen schetsen wat er die zondag- op maandagnacht gebeurd is. 

Wat wij weten is dat die zondagavond omtrent 23.00 uur nog gezien is in café De Gouden Leeuw in IJsselmonde. Daarna is het blanco.

Wij vragen ons af ..
1) Wat deed Koos daar?
2) Hoe is hij in het water terecht gekomen?
3) Wie heeft hem als laatste gezien? 
4) Hoe was hij toen en waar was dat? 
5) Waar is zijn auto?

Als jullie ons iets van informatief kunnen verschaffen, hoe klein detail ook, schroom aub niet om contact te zoeken, privé graag.

Uit de krant