Afbeelding

Groot concert voor Support Casper in De Doelen

Algemeen 6 keer gelezen

Rotterdam - Zaterdag 12 januari wordt er in de De Doelen te Rotterdam een groot Korenconcert georganiseerd voor kankerbestrijding. Aan dit middagconcert werken het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden), Choir4Hope uit Barneveld (150 leden) beide o.l.v. Peter Overduin, het Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem (200 leden) en The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans mee.

Op de vleugel zal niemand minder dan Jan Vayne zijn kunsten vertonen. Sopranen Annelies Schep en Nynke de Jong, organist André de Jager en trompet duo Arjan en Edith Post zijn tevens te bewonderen tijdens het concert.

Het Inspire2liveChoir en zusterkoor Choir4Hope zingen uitsluitend voor kankerbestrijding en zijn hierin uniek in Nederland. De opbrengst van hun concerten is bestemd voor de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. De campagne van Prof. dr. Casper van Eijck -als specialist werkzaam in het Erasmus MC- genaamd Support Casper, financiert onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker.

Tijdens dit concert zal de cheque worden overhandigd van de totale opbrengst van 2018.  Zie ook www.inspire2livemusic.nl 

Aanvang: 14.00 uur. 
Zaal open: 13.30 uur. 
Toegangsprijs € 20,- p.p. t/m 12 jaar € 5,- p.p.
Inlichtingen en kaartverkoop: uitsluitend via de kassa van De Doelen.

Uit de krant