Afbeelding
Foto:

Winterse concerten in onder meer kattencafé en Gele Kanarie tijdens Pica Pica Winterparade

Algemeen 18 keer gelezen

Rotterdam -Vanaf 5 januari gaat de derde editie van de Pica Pica Winterparade van start. Tijdens deze Winterparade kan je twee maanden lang iedere zaterdag en zondag op een andere unieke locatie genieten van talentvolle artiesten uit de Rotterdamse muziek, kunst- en designwereld.

De eerste editie vindt plaats in het nieuwe bier en spijs-paradijs De Gele Kanarie. Deze avond zal het festival feestelijk geopend worden met de ambient soundscapes en elektronische beats van Hermano en reggae-popband Gelukzoekers. Bovendien is vanaf deze avond ook de op natuur geïnspireerde expositie van kunstenaar Alexis Cantu te bewonderen.

Zestien van de meest opvallende plekken in Rotterdam openen hun deuren tijdens de Pica Pica Winterparade. Elke zaterdag en zondag in januari en februari verrast Pica Pica de bezoeker door hem of haar mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in het centrum van Rotterdam. Locaties van verschillende ondernemers zullen tijdens de Pica Pica Winterparade omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast exposities zijn van jonge talentvolle Rotterdamse kunstenaars en/of designers. Toegang voor alle evenementen, behalve Pebbles Kitty Cat Cafe, is gratis.

Bekijk hier het volledige programma. 

Uit de krant