Robin (rechts) en Barbara (links) gaan 12 Rotterdamse wensen voor 12 mensen vervullen. "Ik wens een leuke man voor mijn moeder", zegt Robin gekscherend.
Robin (rechts) en Barbara (links) gaan 12 Rotterdamse wensen voor 12 mensen vervullen. "Ik wens een leuke man voor mijn moeder", zegt Robin gekscherend.

Dien een wens in en wij laten 'm uitkomen!

Rotterdam - De wens van een Rotterdammer uit laten komen. Dat gaan Robin en Barbara van Rotterdammers 4 Rotterdammers vanaf januari 2018 maar liefst twaalf keer doen. Onder het motto: 'twaalf wensen voor twaalf mensen' vervullen zij iedere maand een wens. "Denk bijvoorbeeld aan een tuintje opknappen of nog een laatste keer naar Feyenoord."

Na het organiseren van het fietsexamen, de ondernemershoed actie voor Daniel Den Hoed en het wederopbouwdiner is het tijd voor een nieuw project: 'De wens van Rotterdam'. Vanaf januari vervullen Robin en Barbara iedere maand een wens van een Rotterdammer. "Het leuke van dit project, vinden we de betrokkenheid. We doneren geen geldbedrag, maar steken de handen uit de mouwen en gaan zelf de stad in. Rotterdamser kan niet", vertelt Robin. "En het kan echt van alles zijn. Iets wat voor ons vanzelfsprekend lijkt, maar waar je iemand anders een heel groot plezier mee doet. De kleine dingen, die lijken ons het leukst", vult Barbara aan. De wensen vervullen de dames zelf, met hulp van ondernemers die aan de maatschappelijke business club zijn verbonden. "Wil je de schuur opknappen, maar lukt dat niet, door welke reden dan ook? Dan schakelen wij een bouwbedrijf in die daarbij gaat helpen."

"We verrassen de mensen thuis met onze wensen-camper, een bloemetje en eventueel de ondernemer. Vervolgens nemen we de gelukkige mee om de wens uit te laten komen", legt Robin uit. En dit alles is live te volgen via hun Facebookpagina.
"We zijn benieuwd welke wensen er spelen binnen onze stad. Met het oog op de kerstgedachte, gaat dat vast goed komen!" Robin schiet meteen een wens te binnen. "Ik wens een leuke man voor mijn moeder", zegt ze gekscherend.

Stuur je wens in!
Heb je een langgekoesterde wens? Eentje voor jezelf of wil je een ander verrassen? Stuur deze dan tot kerstavond, zondag 24 december, in via de mail: redactie.hl@persgroep.nl, Facebook: facebook.com/havenloods, Twitter: @havenloods of schrijf een brief naar: Robin en Barbara (R4R), t.a.v. De wens van Rotterdam, Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden