Afbeelding

Typhoon gaat akoestisch in nieuwe Rotterdamse hotspot

Algemeen 50 keer gelezen

Rotterdam - Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer. Zaterdag 7 september brengt Typhoon zijn Akoestische Veranda Sessies naar de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde in stadshavengebied M4H.


Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.
Weelde is een kersverse, tijdelijke, creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten. Weelde bestaat uit een voorheen gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin van bijna twee hectare groot. Aan het roer van Weelde staan Kelly Vincent & Kim Pieters, bekend van De Geheime Tuin en Club K. Recent uitgeroepen tot smaakmakers van Rotterdam.

Dit concert wordt gepresenteerd door Fabrique Mozaique, een serie concerten op tot de verbeelding sprekende Rotterdamse havenlocaties. Zo speelt ook Triggerfinger in het havengebied, op 31 augustus in de Onderzeebootloods. Naast Fabrique Mozaique worden in diezelfde periode nog tal van festivals en bijzondere activiteiten georganiseerd in Rotterdam, waarbij de haven centraal staat.

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique i.s.m. BIRD, LantarenVenster & Weelde

Typhoon - Akoestische Veranda Sessies
Zaterdag 7 september
Open: 19.00 | Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Weelde, Marconistraat 39 in Rotterdam
Tickets: 27 euro (incl. servicekosten)
Vvk start vrijdag 1 maart 10.00 uur via Ticketmaster, Motel Mozaique, BIRD en LantarenVenster.

Kijk voor meer informatie op motelmozaique.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant