Logo dehavenloods.nl


Neem het jaar door met burgemeester Aboutaleb!

Rotterdam - Het jaar 2017 is alweer bijna afgelopen. Uiteraard gebeurde er ook dit jaar van alles in Rotterdam dat het bespreken waard is. Dat doen we zoals altijd met burgemeester Ahmed Aboutaleb. Én met jou. De Havenloods nodigt dit jaar lezers uit om het jaar met onze burgemeester door te nemen!

Over een paar weken hebben we een leuke lunchzaak in het centrum van Rotterdam gereserveerd voor een gezellige kerstlunch waarin het afgelopen jaar en de toestand van de stad besproken worden. Daar zitten de redacteuren van De Havenloods bij, maar in tegenstelling tot normaal houden die dit keer zo veel mogelijk hun mond. We willen graag enkele lezers van de krant, en wie weet ben jij dat, het gesprek met de burgemeester laten voeren. En eens een keertje níet de vragen door journalisten laten stellen.

Heb jij dit jaar iets bijzonders meegemaakt of ken je iemand die in 2017 echt iets betekend heeft voor de stad? Dan kun je jezelf of een ander aanmelden. We geven Rotterdam twee weken de tijd, daarna kiezen we twee mensen uit de leukste inzendingen.

Aanmelden kan op alle mogelijke manieren: mailen naar redactie.hl@persgroep.nl, twitteren naar @havenloods, reageren op de facebookpagina van De Havenloods, bellen of appen naar 06 233 66 745.

Kom maar op. We gooien de oliebollen vast in het vet!

Meer berichten
Shopbox