Logo dehavenloods.nl


Pop-up concept voor modeliefhebbers: LaDress Boutique komt naar Rotterdam

Rotterdam - LaDress is een online modemerk met één streven: jou het perfecte jurkje laten vinden. Een jurkje waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt. Op kantoor, tijdens een zakendiners of feest. Eind november is LaDress in Rotterdam te vinden.

Op woensdag 29 en donderdag 30 november komt LaDress, met haar rondreizende pop-up concept LaDress Boutique, naar Lommerrijk. Iedereen is van harte welkom in de Boutique. Op zoek naar het perfecte jurkje? Kom samen met vriendinnen, drink een drankje en pas al onze modellen om de perfecte LaDress te vinden.

Simone van Trojen had een droom die uitmondde in een avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte ze een aantal jaar als corporate executive. Als modeliefhebber was zij altijd op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij toen al vervulde: zakenvrouw, moeder, vriendin en partner. Een zoektocht die haar er uiteindelijk in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Door het lanceren van haar creatie op de internationale markt, geeft Simone het antwoord op die ene vraag die vrouwen zichzelf elke dag opnieuw stellen: wat trek ik aan vandaag?

Meer berichten
Shopbox